Hjälp med bärgning?

Här kan ni hitta våra olika bärgningar vi kan hjälpa er med.

Bargning

Personbilsbärgning

Vem som helst kan behöva bärgning nån gång. Man kan köra fast, få motorstopp eller något allvarligt fel på bilen. Oavsett vilken orsaken till stoppet är finns vi snabbt på plats och hjälper dig att bärga din bil tryggt och säkert därifrån. Vi samarbetar och har avtal med försäkringsbolagen.

Tungbärgning

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om tungbärgning. Det är en stor fördel då bärgningsuppdrag ofta är unika där varje fall kräver sin lösning och teknik. Efter många år i branschen har vi resurserna att lösa varje fall på bästa sätt. Inget uppdrag är omöjligt

Tungbargning
Luftkuddar

Luftkuddar

Med hjälp av luftkuddar utför vi kvalificerade bärgningar som minimerar skadorna på fordon och gods. Dels kan en skonsam bärgning spara stora reparationskostnader på fordonet, men det kan framförallt vara värdefullt att bärga fordonet utan att behöva lasta om godset.

Terrängbärgning

Vi utför även bärgning i all terräng med våran 6 hjulsdrivna TGB40. En bil som är mångsidig och tar sig fram i svår terräng.

Terrangbargning
Kranbil

Kranbil

Med vår kranbil utför vi en mängd olika lyft och specialtransporter. Vi har en kapacitet upp till 14 ton och en räckvid på 33 meter. Ska du lägga nytt tak och vill ha dina takpannor upplyfta, hämta din nya stuga eller få ditt spa-bad inlyft på tomten, vi har resurserna som krävs! Vi har även tillgång till följebil och ordnar också tillstånd för bred last.